Vabilo k sodelovanju za delo na razvojnih, spletnih in povezanih projektih

K sodelovanju vabimo

Komu je vabilo namenjeno in zakaj?

Zaradi povečanega obsega naročil in novih projektov iščemo nove sodelavce s katerimi bi skupaj gradili prihodnost.

Vas tovrstno delo veseli? Potrebujete dodatni vir zaslužka? 

Prosimo preberite celoten opis, to da je poleg veselja do dela tudi osebna odgovornost in predanost delu mi najbrž ni potrebno izgubljati besed ali pač. Berite dalje.

Glede dela kaj iščemo:

Pri nas je delo izjemno dinamično, obseg del, ki jih boste opravljali se izpopolnjevali na njih bi se lahko reklo je brezmejen, kar ne pomeni da boste kopali na njivi ali vozili traktor, ampak se učili in ustvarjali nove digitalne produkte širili znanje izpopoljnjevali dosedanje, delali na novih itd.

Prošnje CV in ostali balast

Prosim ne pošiljajte obsežnih prošenj/predstavitev/CV-jev, pokličite nas in nam se predstavite, če nam boste zanimivi Vas hitro povabimo, da pridete k nam in se nam predstavite ter pokažete tisto kaj znate. Papir prenese vse! Dejanja in znanja je tisto kaj šteje pri nas. Ne ponujamo vam dela v Javni upravi ampak v podjetju z jasnimi cilji.

Pokličite nas samo in le v primeru da obvladate vsaj prve 4 točke:

Osnova je:

1. poznavanje CMS sistemov (WordPress, Prestashop, Magento, Opencart, Drupal),

2. poznavanja dela z bazami (postavljanje baz, korelacije, operacije itd.),

3. poznavanje .js, php, Vue, React, React native … (skratka .js je osnova ostalo se lahko naučiš na projektih osnove morajo biti jasne!),

4. GITLAB (namenoma z velikimi črkami to je za nas osnova in ne mešajte ga z GITHUB, je podobno ampak čisto druga zadeva, poznavanje MATTERMOST orodja je prav tako prednost).

Za sledeče točke so zaželjene niso pa nujne, to se bo tako ali tako s časom pokazalo, kje ste:

5. analitično razmišljanje, (da ne vidiš problem ampak rešitev in predvsem pot do nje),

6. volja do učenja novih digitalnih tehnologij frameworki itd., jezikovne spretnosti, znanje tujih jezikov hrvaščina in nemščina sta zaželjena, angleščina je enostavno nujna, 

7. izdelava modulov ter nadgradnje obstoječih (Moduli za spletne trgovine tukaj iščemo inovativnost, prodornost in da znaš brati dokumentacijo in sproti iskati načine kako narediti produkt unikaten odličen če ne najboljši na trgu, mnogi so poskusili samo enemu je dejansko to uspelo, polovičarjem pokažemo vrata po hitrem postopku, do tega ni tolerance!),

8. osebna rast in nenehno delo na sebi. Prosti čas je tvoja osebna stvar!

9. pozitivna naravnanost (duhomornosti zaradi slabega dne, slabih rekreacijskih aktivnosti, mamine koze, ovce ali krave,  pusti prosim doma nas ne zanima)

10. iskrenost in poštenost (tu ne bomo izgubljali besed, kaj vse smo že doživeli, slabše od najslabšega in še več. Niti eden me ni presenetil prosim bodi izjema preseneti me! Drugače je odhod po prvem neprijetnem dogodku brez izgovorov.)

11. vsestranskost v razmišljanju, ter hitrost in odzivnost so odlike vseh nas! To pričakujemo tudi od tebe.

12. ob prvih znakih nezadovoljstva ali občutka o nenapredovanju torej zastajanju v osebnem razvoju nemudoma naredimo razgovor in odpoved sodelovanja brez zamer, sledi iskanje novega delovnega okolja, kar vam bomo tudi pomagali, če bo le v naši moči najti boljše delovno mesto, ker vedno se da najti nekaj boljšega če le iščemo.

Naše videnje sodelovanja

Sodelavce iščemo z namenom dolgoročnega produktivnega sodelovanja. 

Lokacije od koder se opravlja delo

Dela se lokalno na dveh lokacijah vsaj ta trenutek. Tretja lokacija je v tujini in je v pripravi skupaj z partnerji se še dogovarjamo za nove. Zato so možne niso pa nujne tudi rotacije dela med: Slovenija – Hrvaška (Istra) – Španija (Barcelona) – Bolgarija (Sofija). Vse je po želji in se da dogovoriti. Vemo, da nekomu to odgovarja nekomu pač ne, vse se razume in spoštuje.

Delo in delo na daljavo

Delno se lahko dela tudi na daljavo 2-3 dni na teden vse je odvisno tudi od situacije ali višje sile (epidemije, vojne, katastrofe) ali v celoti na daljavo kasneje ko se bolje spoznamo. Dela se vedno  z merjenjem same učinkovitosti, to izvajamo s pomočjo orodij, ki jih imamo pripravljene ne zaradi popolnega nadzora ampak, da enostavno vemo v kateri fazi se projekt nahaja, kje zaostaja in kako napreduje.

Delo lahko prevzameš tudi ob trenutnem delu, če imaš več časa, ter da se dogovoriš s trenutnim delodajalcem, brez konsenza delodajalca vas ne sprejmemo! Prosimo vas, da ne precenjujete svojih zmožnosti, ker vsi imamo samo en par oči in 10 prstov in omejeno produktivnih ur na dan zato dobro premislite, če je to kar si želite iskreno in če ste zmožni to opravljati. 

Pričetek oz. kako začnemo (za pogodbenike):

Pred pričetkom podpišemo NDA klauzulo. Pogodbo o sodelovanju, ter pogodbo za izvedbo projekta: V pogodbi za izvedbo projekta so jasno definirani čas prevzema projekta, čas za izvedbo projekta in čas za testiranje projekta. Pogodbene kazni v primeru zamude so tudi opredeljene in jasno navedene. Ter na koncu dostop do Gitlaba, kjer se nahaja vsa projektna dokumentacija, kjer boš tudi oddajal svoje narejeno delo.

Delo poteka po razumljivi shemi velja za vse:

Ponudimo vam projekt z obrazložitvijo in shemo za izvedbo, vi ponudite svojo oceno ur. Mi vam potrdimo ali zavrnemo vašo oceno. Hkrati pošljemo isti projekt še vsaj 3 vašim sodelavcem. Tako dobimo, kar se da realno časovno sliko in oceno ur in tako z vsemi 3 ponudbami, ki smo jih prejeli še od drugih sodelujočih, izberemo tistega, ki je po naši oceni najbolj primeren za izvedbo tega projekta. Ne iščemo tistega z najmanj urami ampak tistega z najboljšimi argumenti.

Če je vaša ocena na podlagi argumentov sprejeta, prejmete v podpis vse potrebne dokumente. 

V kolikor gre za daljši projekt in ste z nami že nekaj časa vam seveda tudi odobrimo tudi takojšnje delno izplačilo 50% avansa ( v kolikor ste pogodbenik) ob pričetku dela na projektih tega ne pričakujte. 

(koda se sproti pošilja v testiranje na naš GITLAB, od koder se pošilja/sestavlja na testni instanci, kjer stranka prav tako sproti testira, po izvedenih testiranjih se obvesti skozi sistem uspešnost ali napake).

Po izvedenem projektu, ko je projekt zaključen in v celoti stestiran z naše strani in s strani naročnika, testira se tudi na strankah live. Ko je celotno delo oz. projekt prejel pozitivno oceno torej je zaključen se izvede celotno plačilo ovrednoteno na podlagi pogodbe (velja za zunanje pogodbenike).

Delo poteka:

Kakor si ga prilagodiš in je prepuščeno tebi, vendar roke je potrebno spoštovati tu ne popuščamo niti milimetra ni na rok ni sodelovanja. 

Zaupanje:

Zaupanje se gradi na iskrenem medsebojnem poslovnem odnosu. Prva napaka je rdeči karton in odpoved od pogodbe z vsemi pripadajočimi zakonsko dovoljenimi sankcijami, ki so navedene v pogodbi o sodelovanju in izvedbi projekta imamo načine kako to izvesti hitro in učinkovito. 

Roki, plačila in stimulacije:

Kdo zamuja z projektom se mu zamuja z plačilom isti kvocient 1 dan zamudiš z oddajo 1 dan se ti podaljša za plačilo brez izjem. Plačilo se vrši najkasneje 30 dni od prevzema projekta s strani stranke. Nadzor se konec meseca izvede na frekvenci samih pushov/mergov v GITLAB in kontroli kakovosti izvedene kode v Gitlab-u, za vsak zahtevek se končno izplačilo zniža za 2%. Nagrada za vsak dan pred rokom testiranja je 2% koliko dni prej je projekt pripravljen do dorečenega datuma za testiranje večji je bonus. Vse to je opredeljeno tudi v pogodbi.

Trenutno imam s.p. in bi delal po pogodbi o sodelovanju, ali se lahko kasneje zaposlim pri vas?

Vsekakor, že po nekaj opravljenih projektih boste prejeli tudi oceno zadovoljstva od naših strank ne od nas na podlagi tega bomo tudi sami predlagali višino plače in pogoje za zaposlitev. Vi se boste pač sami odločili, kaj je najboljše za vas.

Kdo naj se ne prijavi!

Ne kličite nas tisti, ki ste guglali cel internet (poznal sem osebno enega, ki nikoli ni nič našel, vsaj ne tisto kar bi moral za ostalo nevem) in niste našli rešitev. Kdor ni sposoben uporabljati googla ni primeren za nas enostavno iskreno rečeno in tu je konec. Razni mutibariči obvoz, teh res ne zmanjka, konzumenti raznih zelenih, belih, rjavih substanc definitivno nismo primerni za vas zato prosim obvoz, prav tako imamo nizko toleranco do alkohola zaradi slabih izkušenj z vinjeni in smrdljiivi po alkoholu ali cigaretah, zato prosim tudi obvoz. V službo se ne hodi iz gostilne ampak od doma, neka osebna in poslovna higiena je zelo zaželjena.

To vabilo sem napisal mogoče v afektu vendar na podlagi izkušenj. Zato, če koga prizadanem ali se kdo najde v besedilu je to njegov osebni problem in pravica! Napisano je iskreno in brez skritih kart.