info@creing.com
(0590)30-693
(051)430-693
HR
BIH
RS

Zakaj ni modula za moj CMS?

Zaradi nenehnih vprašanj, ki smo jih deležni zadnje čase. Zakaj ni za moj CMS modula itd.?

Zato smo se odločili, da vam podamo tudi uradno izjavo. Načeloma razlog je predvsem v tem, da je vaš e-commerce nekje spodaj na lestvici priljubljenosti in še ni bilo zahtev po tovrstnem modulu, za vaš CMS. Morda je neupravičeno, morda celo upravičeno zapostavljen. Glede na statistične podatke, (objavljeni spodaj) o prevladi open source  e-commerce CMS sistemov. Trenutno daleč pred vsemi posamično kraljuje Magento CE, saj je osvojil srca marsikaterega spletnega avanturista, kot tudi razvijalca. Predvsem zaradi ogromno možnosti, ki jih ponuja, kot sistem. Poskrbi še za tiste, ki povečini dobijo ideje in želje kasneje.

Takoj za Magento sistemom se je pri nas prijel sistem Woocommerce predvsem zaradi priljubljenosti same platforme za blog WordPress, ki jo odlikuje enostavnost in razširljivost ter seveda prilagodljivost. Zato smo pri nas tema dvema platformama, dali veliko prednost pred ostalimi. Trenutno so v izdelavi še moduli za Prestashop, OpenCart in Shopify.

Vendar ne obupujte, če vašega sistema ni na voljo, temveč nas kontaktirajte, zagotovo bomo našli skupno rešitev za še tako kompleksen vmesnik za vas!

 

statistika

statistika2