info@creing.com
(0590)30-693
(051)430-693
HR
BIH
RS

Spletna plačila Paywiser

TUDI VAŠA SPLETNA TRGOVINA LAHKO ŽE JUTRI ZAČNE SPREJEMATI PLAČILA S KARTICAMI VISA, MASTERCARD, MAESTRO IN MONETA

Spoštovani!

Obveščamo vas, da je v vaši spletni trgovini, omogočeno tudi plačevanje s karticami Visa, Mastercard, Maestro in Moneta za vaše kupce.

Sprejemanje plačil s plačilnimi karticami vam močno poenostavi poslovanje, odvzame vam stroške in skrb neprevzetih naročil, našli pa smo tudi rešitev, ki vam omogoča, da ne boste opazili davčnega potrjevanja računov, plačanih s karticami.

Če želite, da vam storitev plačevanja s karticami in Moneto aktiviramo, je potrebno:

  • podpisati Pogodbo o poslovanju z Moneto, ki jo podpišete s Telekomom Slovenije
  • podpisati Pogodbo o uporabi plačilnega sistema PayWiser, ki jo podpišete s podjetjem Intech
  • s strani Creinga izvedba inštalacije, nastavitev v vaši spletni trgovini ter test (ca 1 ura)

Poslovanje z Moneto ne predstavlja nobenih fiksnih stroškov. Vse kar zaračuna Telekom Slovenije,  je provizija za uspešna plačila prek Sistema Moneta. Višina provizije vam bo sporočena ob podpisu pogodbe s strani Telekoma Slovenije, v kolikor se boste za to storitev odločili.

Za poslovanje s karticami Visa, Mastercard in Maestro je potrebno plačati naročnino v višini 19,90 € mesečno* ter provizijo in strošek transakcije. Višina provizije vam bo sporočena ob podpisu pogodbe s strani Intecha, v kolikor se boste za to storitev odločili.

*POZOR: Trenutno lahko izkoristite promocijsko obdobje, v katerem se prvih 6 mesecev naročnina za uporabo sistema PayWiser ne plačuje!

Namestitev plačilnega modula Paywiser za Magento, s katerim svojim strankam omogočite vse najbolj uporabljane načine plačevanja na spletu, vas bo stala le 89€. Še več, za ta denar dobite tudi 6-mesečno brezplačno uporabniško podporo in garancijo na delovanje.

Namestitev plačilnega modula Paywiser za Woocommerce, s katerim svojim strankam omogočite vse najbolj uporabljane načine plačevanja na spletu, vas bo stala le 49€. Še več, za ta denar dobite tudi 6-mesečno brezplačno uporabniško podporo in garancijo na delovanje.

Začnite sprejemati brezgotovinska plačila s karticami

Sprejemati brezgotovinska plačila je enostavno. Ne potrebujete niti spletne strani ali trgovine, če pa to že imate, pa toliko bolje. Pustite svoj kontakt, poklical vas bo naš svetovalec in skupaj bosta našla optimalno rešitev za vaše podjetniške načrte in želje. Prosim, preverite pravilnost podatkov, da vas svetovalec lahko kontaktira.